chevron_left
Beställning av flyttstädning
Beställning av flyttstädning

Din personliga hyresförmedlare

Vi har nära samarbete med marknads största och mest inflytelserika relocation företag i Stockholm och Göteborg, som ständigt är på jakt att hitta rätt bostäder åt sina företagskunder.

Passion for Homes är med hela vägen från början till slut. Vi sköter visning av din bostad och länkar samman hyresvärdar med rätt hyresgäster på ett tryggt och säkert sätt.

Vi representera dina intressen i en kommande förhandling när det är dags där relocation företagen representerar sin företagskund. Tillsammans hittar vi en lösning som passar båda parter.

Passion for Homes upprättar hyresavtal enligt Privat Uthyrningslagen riktlinjer. Vi gör en bakgrundskoll på hyresgästen. När det är dags för inflytt hjälper til att inspektera bostaden och överlämnar därefter en komplett inspektionsprotokoll till både dig som hyresvärd och dig som hyresgäst.


Undrar du vad du kan hyra ut din bostad för? Prova vår hyreskalkylator för att få fram din hyra.

Observera att denna hyreskalkylator bara ger en indikation och inget exakt belopp. Vi frånsäger oss därför allt ansvar för vad denna hyreskalkylator räknar fram. Vänligen notera att ju högre hyresnivåer desto större utmaning att hitta rätt hyresgäster med rätt ekonomiska förutsättningar.

Intressant? Fyll i dina kontaktuppgifter nedanför så ska vi försöka hjälpa dig med din uthyrning.


LägenhetRadhusVillaPenthouse


FlexibeltOmöbleratMöbleratDelvis


BalkongGarageBadkarParkeringsplatsPoolBastuUteplatsBåtplatsVindsvåningVinkällare/förråd


Ja, vi är intresseradeNej