chevron_left

Välkommen till vår tjänstesida

Här finner du olika uppdrag vi utför för att underlätta din vardag. Allt från fastighetsskötsel för dig som hyresvärd och fastighetsägare till hem och flyttstädning, hyresadminstration, teknisk förvaltining till trädgårsskötsel samt för dig som önskar speciella VIP tjänster.

Välj bland våra tjänster nedanför och anmäl ditt intresse så kontaktar vi dig.

Hem städning
Boka hemstädning
Kan vi hjälpa dig att underlätta din vardag? Tillsammans med ett av marknadens bästa städbolag kan vi erbjuda städning av din bostad.
Vidare till bokning >
Få hyran i tid!
Hyran inbetald i tid varje månad
Passion for Homes Finans garanterar att du får hyran inbetald i tid varje månad samt erbjuder vi en månads hyresgaranti.
Hyresadminstration >
Dags att flytta?
Boka flyttstädning
Vi städar efter Mäklarsamfundets riktlinjer och lämnar alltid garanti på det arbete vi utfört. Givetvis kan du som kund nyttja RUT-avdraget när du anlitar oss.
Beställning av Flyttstädning >
Inspektion
Dags för Inspektion?
Innan utflytt eller inflytt behöver det göras en inspektion av bostaden. Detta för att underlätta för båda parter Hyrevärden och Hyresgästen hur bostaden såg ut innan utflytt och inflytt.
Beställning av Inspektion >
Drönar filmer
Passion for Homes tillsammans med RE/MAX Uthyrning har mångårig erfarenhet med uthyrning av privatbostäder
Visa din bostad ovanifrån
Passion for Homes samarbetar med Helifilm som är ett av Sverige bästa drönarfilm producenter. Filmerna vi tar fram exceptionell kvalitet, både visuellt och tekniskt.
>
Trädgårds skötsel
Vi tar hand om din trädgård
Vi kan ta hand om din tomt året om. Våra trädgårdsarbetare utgår från dina önskemål och hjälper även till att komma med förslag på förbättringar.
Trädgårdsskötsel >